Tuesday 6 March 2018



AŞK BÜYÜSÜ

Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır? Birini, kendine aşık etmek için, kendinize aşık etme büyüsü yaptırabilirsiniz. Aşk büyüsü, çok çeşitli yollar ile yapılabilir. Yakılarak taşınarak gömülere asılarak yedirilerek içirilerek yapılabilir. Aşk büyüleri bin bir çeşit malzeme ile de yapılabilir.
Kişiye ait olan eşyalarla da yapılabilir. Saç ile tarak ile atlet ya da kilot gibi iç çamaşırların yanı sıra kazak pantolon gömlek ceket gibi diğer eşyalarla da yapılabilir. Tütsüler ile yapılan aşk büyüleri de vardır. Okunarak ta yapılır. Tırnaklar ile yapılan ve yedirerek ve içirerek aşk büyüsü yapmak eskilerden beri çok sık kullanılan aşk büyüsü yapma yollarındandır. Aşk büyüsü yapmakiçin, aşk büyüsü yapan medyum hoca nın aşk büyüsü yapmasını bilmesi gerekir. Çok fazla aşk büyüsü çeşitleri vardır.

Benim işlem olarak yaptığım çok meşhur bir kuzu kellesi formülüm vardır. Bu formülle olmazlar olur. Sevdiğini kendine aşık etmek için en etkili aşk büyüsü budur. O canbar büyüsü imiş, papaz büyüsü imiş, woodo büyüsü imiş, yadaOkyar büyüsü imiş, benim yaptığımın yanına bile yaklaşamazlar. Benim nasıl bir aşk büyüsü yaptığımı anlayın artık.

Aşk büyüsü denilen işlemler dualarla da yapılabilir. Bir kağıda isim yazılıp üç ihlas okunarak ta yapılabilir. Aşk büyüsü yapanlar bu konuda uzman ve yetki sahibi ise işte o zaman yapılan aşık etme büyüsü işe yarar. Medyum Mucize ye aşk büyüsü yaptıranlar şu an mutlu ve mesutlar. Mucize gibi olan olaylar karşısında dillerini yuttular. Sizde aşk büyüsü yaptırmak için arayın.



Gelin ve Damat Büyüsü

Kızın yada erkeğin kapısının önünden kimselere görünmeden alınan 7 adet küçük taş ayrı ayrı okunup üflenirken her taş için kızla erkeğin adı zikredilerek ‘’es sadakat’’ diye mırıldanılır. Ardından kızın yada erkeğin büyüyü yapana aşık olması için ALLAH’a yalvarılarak bir dua okunur. Sonrasında taşlarla büyü yapılanın evinin çevresinde 7 besmele çekerek 7 ayrı yere atılır.

Ertesi gün şekli görülen muska hazırlanıp muskada bulunan çember içindeki boş yere aşık edilecek kişinin adı yazıldıktan sonra dışındaki boş yere kişi kendi adını yazar. 70 besmele çekip 3 defa kamer suresi okunduktan sonra sağa sola üflenerek muska dörde katlanır ve boş yüzlerden birine aşık edilen kişinin diğer yerine ise aşık edenin ismi yazılıp naylonlandıktan sonra büyü yapan kendine ait bir giysi parçasına sardıktan sonra iki kişinin isimlerinin harf toplamları kadar dikiş atılır.


No comments:

Post a Comment